De toren van Lissewege

© Unknown Rightsholder - http://rightsstatements.org/vocab/InC-RUU/1.0/

Kunstenaar / maker

Frans Regoudt

Datering

1930

Periode

20ste eeuw
Frans Regoudt was afkomstig van Blankenberge. Hij schilderde heel wat portretten maar ook landschappen en marines behoorden tot zijn onderwerpen. Begin twintigste eeuw doorliep hij heel wat stijlen en stromingen waar hij een eigen interpretatie aangaf. In dit schilderij zien we de 'Toren van Lissewege'. De toren van de kerk van Lissewege troont effectief uit boven het dorp. De toren…
Lees meer
Frans Regoudt was afkomstig van Blankenberge. Hij schilderde heel wat portretten maar ook landschappen en marines behoorden tot zijn onderwerpen. Begin twintigste eeuw doorliep hij heel wat stijlen en stromingen waar hij een eigen interpretatie aangaf. In dit schilderij zien we de 'Toren van Lissewege'. De toren van de kerk van Lissewege troont effectief uit boven het dorp. De toren is imposant zoals Regoudt het in zijn werk weergaf.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Frans Regoudt RKD Wikidata
Type schilderij
Categorie schilderijen
Materiaal
olieverf op doek
Afmetingen 50 x 40 cm (hxb)
Locatie In depot
Objectnummer SM000623
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.