Erepenning voor inspecteur-generaal Jean-François Vleminckx van de Gezondheidsdienst van het Belgisch Leger

Public Domain

Kunstenaar / maker

Leopold Wiener (medailleur)

Datering

1853

Periode

19de eeuw
In 1853 besliste een commissie waar baron Seutin, hoofd-geneesheer, en het voltallige officierenkorps van de gezondheidsdienst van het Belgisch leger deel van uitmaakten om inspecteur-generaal Jean-François Vleminckx een erepenning aan te bieden als dank voor de toegewijde manier waarop hij deze dienst georganiseerd had. De overhandiging van de medaille, met de buste van Vleminckx, gegraveerd door Leopold Wiener, vond plaats…
Lees meer
In 1853 besliste een commissie waar baron Seutin, hoofd-geneesheer, en het voltallige officierenkorps van de gezondheidsdienst van het Belgisch leger deel van uitmaakten om inspecteur-generaal Jean-François Vleminckx een erepenning aan te bieden als dank voor de toegewijde manier waarop hij deze dienst georganiseerd had. De overhandiging van de medaille, met de buste van Vleminckx, gegraveerd door Leopold Wiener, vond plaats op 1 juli 1853.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.