Les nouveaux Belges

© Patrick Gaël Wokmeni - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Patrick Gaël Wokmeni

Datering

2016

Periode

21ste eeuw
Patrick Wokmeni wil als fotograaf geen moraliserende taferelen maken maar tracht vooral de ruwe realiteit te vatten. Zijn foto's tonen fragmenten van een samenleving die steeds een politieke of maatschappelijke dimensie in zich dragen en geven een directe betrokkenheid van de maker weer. Onvoorbereid en zonder filter capteert hij de mens in diens dagelijkse omgeving. Bij 'Les nouveaux Belges' is…
Lees meer
Patrick Wokmeni wil als fotograaf geen moraliserende taferelen maken maar tracht vooral de ruwe realiteit te vatten. Zijn foto's tonen fragmenten van een samenleving die steeds een politieke of maatschappelijke dimensie in zich dragen en geven een directe betrokkenheid van de maker weer. Onvoorbereid en zonder filter capteert hij de mens in diens dagelijkse omgeving. Bij 'Les nouveaux Belges' is dat een huiselijke context.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Patrick Gaël Wokmeni RKD
Type foto
Categorie foto's
Materiaal
foto op dibound
Afmetingen 75 x 50 cm (hxb) (3x)
Locatie In depot
Objectnummer MZ000270
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.