Verkoper en man met gong

Public domain / CC-PDM

Kunstenaar / maker

Jean Charles Verbrugge

Datering

circa 1756 - circa 1800

Periode

18de eeuw

Collectie

Musea Brugge
De voorstelling toont twee figuren in traditionele Aziatische kleding afgebeeld op een neutrale achtergrond. Bij beide personages is een stukje van hun afgeschoren hoofdhuid en lange staart in de hals zichtbaar; ze stammen dus uit de Ch'ing dynastie. De linkerfiguur draagt een strooien hoed om zich tegen de zon te beschermen en loopt blootsvoets. De rechterfiguur is wel geschoeid en…
Lees meer
De voorstelling toont twee figuren in traditionele Aziatische kleding afgebeeld op een neutrale achtergrond. Bij beide personages is een stukje van hun afgeschoren hoofdhuid en lange staart in de hals zichtbaar; ze stammen dus uit de Ch'ing dynastie. De linkerfiguur draagt een strooien hoed om zich tegen de zon te beschermen en loopt blootsvoets. De rechterfiguur is wel geschoeid en heeft een zomerhoed op het hoofd.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.