Jongeman met bloemen en verkoper

Public domain / CC-PDM

Kunstenaar / maker

Jean Charles Verbrugge

Datering

circa 1756 - circa 1800

Periode

18de eeuw

Collectie

Musea Brugge
De voorstelling toont een jongeman met bloemen en een verkoper afgebeeld op een neutrale achtergrond. Een jongeman van goede komaf - kijk maar naar zijn elegante kledij en laarzen - steekt een vaasje met bloemen in de lucht. De verkoper zwaait met een rammelaar om de aandacht van potentiële kooplustigen te trekken. We zien sjaaltjes en beurzen aan een stokje…
Lees meer
De voorstelling toont een jongeman met bloemen en een verkoper afgebeeld op een neutrale achtergrond. Een jongeman van goede komaf - kijk maar naar zijn elegante kledij en laarzen - steekt een vaasje met bloemen in de lucht. De verkoper zwaait met een rammelaar om de aandacht van potentiële kooplustigen te trekken. We zien sjaaltjes en beurzen aan een stokje hangen. De rest van zijn artikelen draagt hij veilig opgeborgen in een kistje met zich mee.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.