Sans titre

© SABAM Belgium 2022 - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Niele Toroni

Datering

1976

Periode

20ste eeuw
De kunstwerken van Niele Toroni zijn gemaakt met behulp van een schilderskwast n° 50. Met een schilderskwast plaatst de kunstenaar verfstippen op diverse materialen. Nu eens een schildersdoek, dan weer een muur of een zuil in de openbare ruimte. De verfstippen worden meticuleus op een gelijke afstand van elkaar geplaatst. Tussen twee stippen bevindt zich 30 cm. Toroni vergelijkt de…
Lees meer
De kunstwerken van Niele Toroni zijn gemaakt met behulp van een schilderskwast n° 50. Met een schilderskwast plaatst de kunstenaar verfstippen op diverse materialen. Nu eens een schildersdoek, dan weer een muur of een zuil in de openbare ruimte. De verfstippen worden meticuleus op een gelijke afstand van elkaar geplaatst. Tussen twee stippen bevindt zich 30 cm. Toroni vergelijkt de stippen met vingerafdrukken. Geen enkele stip is gelijk.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Niele Toroni RKD Wikidata
Type schilderij
Categorie schilderijen
Materiaal
olieverf op doek
Afmetingen 96 x 100 cm (hxb)
Locatie In depot
Objectnummer SM002586
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.