Portret van Jean Gody

Public Domain

Kunstenaar(s) / maker(s)

Godfried Devreese (medailleur)
,
Fonson & Cie. (atelier)

Datering

1910
Jean Gody, afomstig uit Verviers, werkte aanvankelijk bij de spoorwegen om vervolgens een militaire functie en daarna een post aan de telefoon en telegraaf waar te nemen. Zijn grote passie was echter de organisatie van Internationale Tentoonstellingen. Vanaf 1876 was hij lid van het uitvoerend comité bij alle grote expo's. Deze portretpenning werd hem aangeboden voor zijn medewerking aan de…
Lees meer
Jean Gody, afomstig uit Verviers, werkte aanvankelijk bij de spoorwegen om vervolgens een militaire functie en daarna een post aan de telefoon en telegraaf waar te nemen. Zijn grote passie was echter de organisatie van Internationale Tentoonstellingen. Vanaf 1876 was hij lid van het uitvoerend comité bij alle grote expo's. Deze portretpenning werd hem aangeboden voor zijn medewerking aan de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1910. Het hier aanwezige exemplaar heeft geen tekst op de keerzijde in tegenstelling tot andere exemplaren.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.