The Ending of Time

© Elise Berkvens - http://rightsstatements.org/vocab/InC-NC/1.0/ - https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Kunstenaar / maker

Elise Berkvens

Datering

2014

Periode

21ste eeuw
Elise Berkvens' schilderijen zijn het resultaat van een complexe zoektocht naar de spanning die bestaat tussen een plat vlak, zoals een doek, en het suggeren van diepgang op dat doek. Haar zoektocht vertrekt dikwijls van foto's van architectuur, natuur of interieurs. De tweedimensionale beelden die ze vindt, plooit en/of verknipt ze tot driedimensionale objecten ontstaan. Deze objecten zal ze opnieuw…
Lees meer
Elise Berkvens' schilderijen zijn het resultaat van een complexe zoektocht naar de spanning die bestaat tussen een plat vlak, zoals een doek, en het suggeren van diepgang op dat doek. Haar zoektocht vertrekt dikwijls van foto's van architectuur, natuur of interieurs. De tweedimensionale beelden die ze vindt, plooit en/of verknipt ze tot driedimensionale objecten ontstaan. Deze objecten zal ze opnieuw fotograferen om ze als inspiratie voor haar schilderijen te gebruiken.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Elise Berkvens RKD
Type schilderij
Categorie schilderijen
Materiaal
olieverf op doek
Afmetingen 100 x 150 cm (hxb)
Locatie Nu te zien in Mu.ZEE
Objectnummer MZ000213
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.