XXV-XXX

© Albert Rubens - http://rightsstatements.org/vocab/InC-NC/1.0/ - https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Kunstenaar / maker

Albert Rubens

Datering

1995

Periode

20ste eeuw
Deze zeefdruk behoort tot een reeks aangeduid door middel van Romeinse cijfers. Aan de basis van de werken van Albert Rubens liggen doordachte wiskundige systemen. Hij begon met experimenten met het vlak maar gaandeweg concentreerde hij zich op de kubus. De experimenten uiten zich in diverse reeksen van geometrische patronen met verschillende diktes. Er is één constante; alles wordt gerealiseerd…
Lees meer
Deze zeefdruk behoort tot een reeks aangeduid door middel van Romeinse cijfers. Aan de basis van de werken van Albert Rubens liggen doordachte wiskundige systemen. Hij begon met experimenten met het vlak maar gaandeweg concentreerde hij zich op de kubus. De experimenten uiten zich in diverse reeksen van geometrische patronen met verschillende diktes. Er is één constante; alles wordt gerealiseerd in zwart op wit.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Albert Rubens VIAF RKD Wikidata
Types zeefdruk (prent) , grafiek (prenten)
Categorie werken op papier
Materiaal
zeefrdruk op glanspapier
Afmetingen 30 x 40 cm (hxb)
Locatie In depot
Objectnummer K002152
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.