Het boek

© Jos Noreille - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Jos Noreille (ontwerper)

Datering

1983

Periode

20ste eeuw
Heel wat kunstenaars werden snel op de hoogte gebracht van plannen om een Provinciaal Museum voor Moderne Kunst in te richten in Oostende. Aan kunstenaars van wie werk in de collectie aanwezig was, werd voorgesteld om grafisch werk te maken en een oplage van 50 exemplaren te schenken aan het PMMK. Daarvan zouden 50 mappen worden gemaakt die vervolgens te…
Lees meer
Heel wat kunstenaars werden snel op de hoogte gebracht van plannen om een Provinciaal Museum voor Moderne Kunst in te richten in Oostende. Aan kunstenaars van wie werk in de collectie aanwezig was, werd voorgesteld om grafisch werk te maken en een oplage van 50 exemplaren te schenken aan het PMMK. Daarvan zouden 50 mappen worden gemaakt die vervolgens te koop werden aangeboden ter ondersteuning van de verdere uitbouw van het PMMK. De map draagt de titel 'Grafiek voor het PMMK Oostende'. Op de openingsplechtigheid van het PMMK in de Romestraat in Oostende in 1986 werd de map officieel voorgesteld.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Jos Noreille RKD
Types zeefdruk (prent) AAT , grafiekmap AAT , grafiek (prenten)
Categorie werken op papier
Materiaal
zeefdruk op papier
Afmetingen 70 x 50 cm (hxb)
Locatie In depot
Objectnummer K001712
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.