Prijsplaquette van de Fédération française des sociétés d'aviron (voorzijde)

Public Domain

Kunstenaar / maker

Jean-Paul Aubé (medailleur)

Periode

20ste eeuw
De Franse Federatie voor de Roeisport werd opgericht in 1890. Deze plaquette stelt op de voorzijde een roeiboot voor met daarin twee roeiers en een begeleider. Op de keerzijde, die afzonderlijk gepresenteerd wordt, wordt de winnaar getoond die een lauwerkrans aangereikt wordt. De Franse graveur Jean-Paul Aubé stelde deze plaquette tentoon op de Salon van de Medaille tijdens de Wereldtentoonstelling…
Lees meer
De Franse Federatie voor de Roeisport werd opgericht in 1890. Deze plaquette stelt op de voorzijde een roeiboot voor met daarin twee roeiers en een begeleider. Op de keerzijde, die afzonderlijk gepresenteerd wordt, wordt de winnaar getoond die een lauwerkrans aangereikt wordt. De Franse graveur Jean-Paul Aubé stelde deze plaquette tentoon op de Salon van de Medaille tijdens de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1910.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.