Tekenmap Academie Brugge

Auteursrechtelijke bescherming niet bepaald

Kunstenaar / maker

anoniem

Datering

circa 1801 - 1900

Periode

19de eeuw

Collectie

Musea Brugge
Tekenmap afkomstig van de Academie Brugge met kartonnen platten, bekleed met zwart gemarmerd papier aan de buitenzijde. Het rugscharnier en de hoekverstevigingen zijn uit zwart linnen. Drie met karton verstevigde, zwarte linnen flappen beschermen de inhoud van de tekenmapmap en als sluitingsmechanisme zijn linten aan de platten bevestigd. Op het voorplat is een wit etiket bevestigd met de aantekening "19de…
Lees meer
Tekenmap afkomstig van de Academie Brugge met kartonnen platten, bekleed met zwart gemarmerd papier aan de buitenzijde. Het rugscharnier en de hoekverstevigingen zijn uit zwart linnen. Drie met karton verstevigde, zwarte linnen flappen beschermen de inhoud van de tekenmapmap en als sluitingsmechanisme zijn linten aan de platten bevestigd. Op het voorplat is een wit etiket bevestigd met de aantekening "19de eeuw / Plaaster, figueren". Op de rug hangt een restant van een wit etiket.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker anoniem
Type map
Categorie tekeningen AAT
Materiaal
linnen rug en linten; kartonnen platten; papier als bekledingsmateriaal
Afmetingen 650 x 884 mm
Locatie Depot
Objectnummer 0022.GRO0708.II
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.