Tekenmap Academie Brugge

Auteursrechtelijke bescherming niet bepaald

Kunstenaar / maker

anoniem

Datering

circa 1801 - circa 1900

Periode

19de eeuw

Collectie

Musea Brugge
Tekenmap afkomstig van de Academie Brugge met kartonnen platten en een linnen rug, verstevigd met hout aan de binnenkant. Rondom de randen zijn linnen koorden aangebracht als sluitingsmechanisme. De platten zijn bekleed met blauw papier. Er zijn papieren etiketten op de voor- en achterzijde gekleefd. Op het voorplat staat het opschrift: "Concours 1810-1860", aangevuld met "24 teekeningen". Het achterplat draagt…
Lees meer
Tekenmap afkomstig van de Academie Brugge met kartonnen platten en een linnen rug, verstevigd met hout aan de binnenkant. Rondom de randen zijn linnen koorden aangebracht als sluitingsmechanisme. De platten zijn bekleed met blauw papier. Er zijn papieren etiketten op de voor- en achterzijde gekleefd. Op het voorplat staat het opschrift: "Concours 1810-1860", aangevuld met "24 teekeningen". Het achterplat draagt het opschrift: "Modèles dessinés par Legendre [...] 14 pièces".
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker anoniem
Type map
Categorie tekeningen AAT
Materiaal
rug in linnen, verstevigd met hout; platten in karton met papier bekleed; linnen linten; etiketten met aantekeningen in bruine en zwarte inkt.
Afmetingen 735 x 604 mm
Locatie Depot
Objectnummer 0022.GRO0420.II
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.