Schuifraampje varkenshof met varkentje

© SABAM Belgium 2023 - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Joseph Willaert

Datering

1970

Periode

20ste eeuw
Deze zeefdruk van Joseph Willaert maakt deel uit van een reeks van vijf zeefdrukken. Zie ook SM000396a tot SM000396e. Willaert kiest thema's uit het dagelijkse leven. Herinneringen aan zijn kindertijd en het landschap van zijn geboortedorp vormen de onderwerpen van zijn artistieke oeuvre. Dat alles geeft hij weer in heldere kleuren, in alle eenvoud en voorzien van treffende titels. Willaert…
Lees meer
Deze zeefdruk van Joseph Willaert maakt deel uit van een reeks van vijf zeefdrukken. Zie ook SM000396a tot SM000396e. Willaert kiest thema's uit het dagelijkse leven. Herinneringen aan zijn kindertijd en het landschap van zijn geboortedorp vormen de onderwerpen van zijn artistieke oeuvre. Dat alles geeft hij weer in heldere kleuren, in alle eenvoud en voorzien van treffende titels. Willaert houdt van poëzie, woorden tout court en humor.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Joseph Willaert VIAF RKD Wikidata
Types zeefdruk (prent) , grafiek (prenten)
Categorie werken op papier
Materiaal
zeefdruk op papier en papier met touw
Afmetingen 38.5 x 52 cm (hxb) incl. kader
Locatie In depot
Objectnummer SM000396e
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.