Fragile

© SABAM Belgium - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Anne-Mie Van Kerckhoven

Datering

precies 2011

Periode

21ste eeuw
Nonzero/Pastime is een reeks van zes digitale collages die gebaseerd zijn op een tekst rond het idee 'anti-sade' die de kunstenaar in 2002 schreef. De term 'anti-sade', verwijzend naar Markies de Sade, wordt gebruikt om aan te geven dat men elementen kan ombuigen en bijvoorbeeld een fascinatie die als negatief wordt omschreven in een nieuwe abstracte vorm kan gieten. Hierdoor…
Lees meer
Nonzero/Pastime is een reeks van zes digitale collages die gebaseerd zijn op een tekst rond het idee 'anti-sade' die de kunstenaar in 2002 schreef. De term 'anti-sade', verwijzend naar Markies de Sade, wordt gebruikt om aan te geven dat men elementen kan ombuigen en bijvoorbeeld een fascinatie die als negatief wordt omschreven in een nieuwe abstracte vorm kan gieten. Hierdoor blijven sommige eigenschappen hetzelfde, maar wisselen andere van negatief naar positief.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Anne-Mie Van Kerckhoven RKD Wikidata
Type digitale print
Categorie werken op papier
Materiaal
digitale print op pvc
Afmetingen 123 x 180.5 cm (hxb)
Locatie Nu te zien in Mu.ZEE
Objectnummer MZ000100
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.