Generaal Nicolas Jean-de-Dieu Soult in Savona

Public Domain

Kunstenaar(s) / maker(s)

H. Lalais (naar)
,
Auguste Bry (lithograaf)

Periode

19de eeuw
Maarschalk-generaal Jean-de-Dieu Soult, 1e hertog van Dalmatië (1769-1851) was een Frans generaal en staatsman, die in 1804 tot maarschalk van het keizerrijk werd benoemd en vaak maarschalk Soult werd genoemd. Soult was een van de slechts zes officieren in de Franse geschiedenis die de onderscheiding van maarschalk-generaal van Frankrijk kregen. De hertog was ook drie keer voorzitter van de ministerraad…
Lees meer
Maarschalk-generaal Jean-de-Dieu Soult, 1e hertog van Dalmatië (1769-1851) was een Frans generaal en staatsman, die in 1804 tot maarschalk van het keizerrijk werd benoemd en vaak maarschalk Soult werd genoemd. Soult was een van de slechts zes officieren in de Franse geschiedenis die de onderscheiding van maarschalk-generaal van Frankrijk kregen. De hertog was ook drie keer voorzitter van de ministerraad, oftewel premier van Frankrijk.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.