Religieuze penning met de drie koningen

In Copyright

Kunstenaar / maker

Maximilian Dasio (medailleur)

Periode

20ste eeuw
Op deze religieuze penning wordt de Aanbidding van de Koningen afgebeeld. De voorstelling is in de diepte uitgewerkt. Links zit Maria met aureool, het Kind op haar schoot, rechts bieden de drie koningen geschenken aan. Op de keerzijde staan de drie koningskronen met hun respectievelijke namen. Deze medaille werd ontworpen door de Duitse medailleur Maximilian Dasio en tentoongesteld op het…
Lees meer
Op deze religieuze penning wordt de Aanbidding van de Koningen afgebeeld. De voorstelling is in de diepte uitgewerkt. Links zit Maria met aureool, het Kind op haar schoot, rechts bieden de drie koningen geschenken aan. Op de keerzijde staan de drie koningskronen met hun respectievelijke namen. Deze medaille werd ontworpen door de Duitse medailleur Maximilian Dasio en tentoongesteld op het Salon van de Medaille tijdens de Wereldtentoonstelling in Brussel in 1910.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.