Peter Paul Rubens met zijn vrouw en kind

Public Domain

Kunstenaar(s) / maker(s)

Peter Paul Rubens (naar)
,
James MacArdell (prentmaker)

Datering

ca. 1746 - 1765

Periode

18de eeuw
Peter Paul Rubens genoot gedurende de hele achttiende eeuw een grote reputatie in Groot-Brittannië, en prenten naar zijn werk werden in grote aantallen uitgegeven. McArdells mezzotint van Rubens' familie was de eerste van twee dergelijke prenten die in Londen werden gepubliceerd naar hetzelfde onderwerp; de andere was van Charles Phillips. Rubens, zijn vrouw Helena en een van hun zonen verschijnen…
Lees meer
Peter Paul Rubens genoot gedurende de hele achttiende eeuw een grote reputatie in Groot-Brittannië, en prenten naar zijn werk werden in grote aantallen uitgegeven. McArdells mezzotint van Rubens' familie was de eerste van twee dergelijke prenten die in Londen werden gepubliceerd naar hetzelfde onderwerp; de andere was van Charles Phillips. Rubens, zijn vrouw Helena en een van hun zonen verschijnen in een geïdealiseerde versie van de tuin van zijn huis in Antwerpen.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.