Portret van de architect Edmond De Vigne

Public Domain

Kunstenaar / maker

Liévin De Winne (schilder)

Datering

ca. 1867

Periode

19de eeuw
Dit portret was te zien op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1867; het werd opnieuw tentoongesteld in Hotel Errera in Brussel op een tentoonstelling ten gunste van een Nederlands goed oel; het verscheen op de tentoonstelling van het werk van De Winne, die plaatsvond in de Cercle Artistique et Littéraire in Gent, na de dood van de kunstenaar; ten slotte…
Lees meer
Dit portret was te zien op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1867; het werd opnieuw tentoongesteld in Hotel Errera in Brussel op een tentoonstelling ten gunste van een Nederlands goed oel; het verscheen op de tentoonstelling van het werk van De Winne, die plaatsvond in de Cercle Artistique et Littéraire in Gent, na de dood van de kunstenaar; ten slotte verscheen het op de overzichtstentoonstelling ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de Belgische onafhankelijkheid in 1905 en werd het gereproduceerd in de catalogus. (nota van de heer Edmond De Vigne aan de heer Jos. [Joseph] Casier op 27 januari 1909), in het inventarisboek I, folio 9.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.