Studiedag 'Verzamelen, herwaarderen en schenken': het belang van private kunstcollecties in België en Nederland, 19e eeuw tot vandaag

Museum Mayer van den Bergh, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) en het Rubenianum organiseren op 26 november 2021 een studiedag over het belang van private kunstcollecties in België en Nederland, van de 19e eeuw tot vandaag. Aanleiding is de tentoonstelling Madonna ontmoet Dulle Griet, een expo over collectioneurs Fritz Mayer van den Bergh en Florent van Ertborn, en de publicatie van een boek dat gewijd is aan 200 jaar kunstschenkingen aan het KMSKA.
Studiedag Verzamelen, herwaarderen en schenken
Portret van Fritz Mayer van den Bergh en buste van Florent van Ertborn - Foto Ans Brys

Blijf op de hoogte van onze projecten

Auteursrecht

Teksten en afbeeldingen op deze website zijn vaak onderworpen aan het auteursrecht. Het ongeoorloofd kopiëren of hergebruiken ervan kan belangrijke juridische en financiële gevolgen hebben. Hou daarom steeds rekening met de hergebruiklicenties die we voorop stellen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies.

Nee, ik wil hier meer over weten
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.