Portret van Dario de Regoyos schrijvende

Public Domain - http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/

Kunstenaar / maker

James Ensor (tekenaar)

Datering

ca. 1884 - ca. 1886

Periode

19de eeuw
Dario de Regoyos (1857-1912) was een Spaanse kunstschilder en graficus die in de jaren 1880 vaak in Brussel verbleef. Hij was een van de leden van de avant-gardistische kunstenaarsvereniging Les XX, waartoe ook Ensor en Finch behoorden. Ensor schilderde Regoyos ook nog in olieverf, tokkelend op zijn onafscheidelijke gitaar. Regoyos was een paar keer in Oostende en bezocht Ensor thuis…
Lees meer
Dario de Regoyos (1857-1912) was een Spaanse kunstschilder en graficus die in de jaren 1880 vaak in Brussel verbleef. Hij was een van de leden van de avant-gardistische kunstenaarsvereniging Les XX, waartoe ook Ensor en Finch behoorden. Ensor schilderde Regoyos ook nog in olieverf, tokkelend op zijn onafscheidelijke gitaar. Regoyos was een paar keer in Oostende en bezocht Ensor thuis. Ook voerden ze een correspondentie met elkaar.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.