I Dey O

© Otobong Nkanga - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Otobong Nkanga

Datering

2016
De titel 'I Dey O' is Nigeriaans Pidgin Engels en betekent 'Het gaat prima met mij'. Dit geluidswerk van Otobong Nkanga bestaat uit betonnen bollen van verschillende grootte die met elkaar verbonden zijn via touwen. Het kunstwerk is een metafoor voor een samenleving met verbindingen die moeilijk gewijzigd kunnen worden. De plek die de installatie inneemt en het gewicht van…
Lees meer
De titel 'I Dey O' is Nigeriaans Pidgin Engels en betekent 'Het gaat prima met mij'. Dit geluidswerk van Otobong Nkanga bestaat uit betonnen bollen van verschillende grootte die met elkaar verbonden zijn via touwen. Het kunstwerk is een metafoor voor een samenleving met verbindingen die moeilijk gewijzigd kunnen worden. De plek die de installatie inneemt en het gewicht van de betonnen bollen suggereren ook de kracht van het uitwisselingssysteem.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Otobong Nkanga RKD Wikidata
Type installatie
Categorie installaties
Materiaal
beton, vilt, koord en geluidssysteem
Afmetingen variabel
Locatie In depot
Objectnummer MZ000267
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.