Zonder titel

© SABAM Belgium 2023 - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Mark Verstockt (vormgever)

Datering

1970
Mark Verstockt heeft heel wat grafisch werk gemaakt. Hij had een voorliefde voor het vierkant en voor zeefdruk. Vanaf de jaren 1960 startte hij met het experimenteren met de zeefdruktechniek. In die periode werkte hij ook met felle kleuren. Uiteindelijk bleef hij het zeefdrukken gedurende geheel zijn artistieke carrière trouw en verzorgde hij niet enkel voor zijn eigen werk maar…
Lees meer
Mark Verstockt heeft heel wat grafisch werk gemaakt. Hij had een voorliefde voor het vierkant en voor zeefdruk. Vanaf de jaren 1960 startte hij met het experimenteren met de zeefdruktechniek. In die periode werkte hij ook met felle kleuren. Uiteindelijk bleef hij het zeefdrukken gedurende geheel zijn artistieke carrière trouw en verzorgde hij niet enkel voor zijn eigen werk maar ook voor dat van anderen grafiekmappen.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Mark Verstockt VIAF RKD Wikidata
Types zeefdruk (prent) AAT , grafiek (prenten)
Categorie werken op papier
Materiaal
zeefdruk op papier
Afmetingen 60.2 x 60 cm (hxb)
Locatie In depot
Objectnummer K001843
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.