Just Call Him ans See If He Picks Up

© Margarita Maximova - http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

Kunstenaar / maker

Margarita Maximova

Datering

2018
Hier zijn we getuige van een digitale chat die daadwerkelijk plaatsvond tussen twee zussen, tegen een achtergrond van iets dat op het eerste gezicht een saaie roadmovie lijkt. Met dit werk waarschuwt Margarita Maximova voor de gevaren van het gebruik van socialemediatechnologie bij het overbrengen van emotionele boodschappen. Dergelijke technologie kent op zichzelf natuurlijk geen hiërarchie en elke (emotionele) impuls…
Lees meer
Hier zijn we getuige van een digitale chat die daadwerkelijk plaatsvond tussen twee zussen, tegen een achtergrond van iets dat op het eerste gezicht een saaie roadmovie lijkt. Met dit werk waarschuwt Margarita Maximova voor de gevaren van het gebruik van socialemediatechnologie bij het overbrengen van emotionele boodschappen. Dergelijke technologie kent op zichzelf natuurlijk geen hiërarchie en elke (emotionele) impuls wordt in real time gecommuniceerd, met als resultaat – in dit geval tragische – dat iets wordt gebagatelliseerd dat anders diepe droefheid zou zijn geweest.
Lees minder

Meer over dit werk

Kenmerken
Kunstenaar / maker Margarita Maximova
Type video-installatie
Categorie audiovisuele media
Materiaal
video
Afmetingen Duur: 6 min. 21 sec.
Locatie Nu te zien in Mu.ZEE
Objectnummer BK009552
Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.