Prijspenning voor de landbouw in Saksen

Public Domain

Kunstenaar(s) / maker(s)

Glaser & Sohn (atelier)
,
Friedrich Wilheim Hörnlein (medailleur)

Datering

1909
Deze penning werd tentoongesteld op het Salon van de Medaille gehouden tijdens de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1910 en was één van de penningen geslagen als verdienste voor de verschillende sectoren van de landbouw. Al deze medailles werden geslagen in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse zaken van Saksen. De Duitse kunstenaar Hörnlein beeldt er een boer op af die…
Lees meer
Deze penning werd tentoongesteld op het Salon van de Medaille gehouden tijdens de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1910 en was één van de penningen geslagen als verdienste voor de verschillende sectoren van de landbouw. Al deze medailles werden geslagen in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse zaken van Saksen. De Duitse kunstenaar Hörnlein beeldt er een boer op af die aan het werk is op het land, met een ploeg getrokken door twee paarden.
Lees minder

Meer over dit werk

Vlaamse Kunstcollectie - NL

Your browser doesn't meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the preferred browser.